Læsetid: 1 min.

FOLK

19. september 2002

Christopher Reeve
*Siden han blev totalt lam fra halsen og nedefter efter et fald fra en hest i 1995, har vi her i ’Folk’ fulgt skuespilleren Christopher ’Superman’ Reeves skæbne. Hård terapi har nu ført til, at han har genvundet en beskeden bevægelsesevne samt dele af følelsen i kroppen.

Ib Schønberg
*Den i alle måder store skuespiller Ib Schønberg hædres på Det danske Revymuseum på Frederiksberg med særudstillingen ’Hver dag er en fest – Ib Schønberg 100 år.’ Den åbnes i dag af kollegaen Henning Moritzen.

Pia Kjærsgaard m.fl.
*Dansk Folkeparti holder denne torsdag sommergruppemøde på Radisson SAS Scandinavia Hotel på Amager – et sted med en mistænkeligt kosmopolitisk atmosfære.

Ted Turner
*Denne dag for fem år siden donerede mediemogulen Ted Turner en milliard dollar til FN. Hans økonomi er siden blevet mere anstrengt efter fejlslagne investeringer.

Lars Løkke Rasmussen
*Den livskraftige sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen vil være til stede,
når Rigshospitalet i dag åbner en ny anoreksiklinik i København. Selv lider han lykkeligvis ikke af spisevægring.

Georg Metz
*Den Gammeldanske Komité for en Islamisk Begravelsesplads, som bl.a. har vor tidl. chefredaktør som medlem, har oprettet en hjemmeside. Den har adressen www.begravelsesplads.dk. Her kan man bl.a. læse, at »fremmedfrygt er tegn på dovenskab.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her