Læsetid: 1 min.

Derrida på lærredet

11. oktober 2002

Filmen var et af de store samtaleemner på årets Sundance Film Festival, og nu er den ude i de amerikanske biografer. Kirby Dick og Amy Ziering Kofmans Derrida the Movie er et portræt af den filosofiske superstjerne, dekonstruktivismens fader, Jacques Derrida. I forbindelse med Sundance høstede filmen roser fra fascinerede kritikere, som alle bemærkede, at den undgik portrætfilmens værste klicheer og i stedet lod Derrida anskueliggøre sine ideer ved at pille dokumentargenren fra hinanden. »Fængende og vittigÇ« skrev Le Monde. www.derridathemovie.com.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu