Læsetid: 1 min.

FOLK

15. oktober 2002


Anders Fogh Rasmussen
*Sikken et tempo – denne tirsdag skal vor supereuropæer møde sine kolleger i både Dublin og London. Forhåbentlig kan han lide at flyve.

Prins Claus
*Den nederlandske prins Claus begraves denne tirsdag i den Haag. Der er massiv deltagelse på højeste niveau fra det danske kongehus.

Charles P. Ries
*»En højtstående embedsmand fra det amerikanske udenrigsministerium, Charles P. Ries«, som der står på Ritzaus dagsliste, besøger os i dag. Han har måske friske dessiner med fra storebror i Washington?

Stig Tøfting
*Den tidligere plæneklipper på forboldlandsholdets midtbane skal i dag i byretten i København. Det er efterspillet efter en meget omtalt episode af voldelig karakter på Café Ketchup i hovedstaden.

Kim Milton
*Når Brøndbys og FCKs andethold mødes i dag, får dommer Kim Milton for første gang i dansk fodbolds historie mulighed for at tjekke tvivlsomme kendelser og situationer på video under kampen.

Elizabeth II
*I dag åbner det britiske parlament efterårets samling og påhører traditionen tro en tale holdt af Hendes Britanniske Majestæt.

Paula Radcliffe
*Weekendens udgave af Chicago Marathon bød på en ny uofficiel verdensrekord på spindesiden, da britiske Paula Radcliffe løb sit blot andet marathon i tiden to timer, 17 minutter og 18 sekunder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her