Læsetid: 1 min.

FOLK

12. oktober 2002


Holger Rasmussen
*DR TV-kommentatoren fremturer med at blande ordene ’såmænd’ og ’cement’ sammen til ’såmænt’. Hvis Dansk Sprognævn ryger på dén, overvejer vi såmænd at støtte Anders Fogh Rasmussen i jagten på eksperter og smagsdommere.

Jesper Bank
*Mangemilllionærernes mandskaber sejler fortsat løs ved New Zealands kyster. Vor OL-helt vandt de første tre matcher, i går kom der balance i regnskabet.

Edita Rumsas
*Gift med Tour de France-3’eren Raimondas, er nu løsladt mod kaution efter mere end to måneders fængsel for at køre med Tour-feltet rundt i en bil lastet med lidt for mange medikamenter.

Kristian Pless
*Efter sejr i kvalifikationsturneringen, er den unge mand nu nået til semifinalen i ATP-turneringen i Lyon. Den 50 pladser bedre placerede Nicolas Escude havde ikke en chance, men gik hjem med henholdsvis 3 og 1 point.

Mogens Krogh
*Brøndbys målmand fylder snart 39 og har kun få kampe tilbage hos mestrene. Han har besluttet sig til at indstille karrieren ved årsskiftet, og klubben overflytter ham derefter til kursusvirksomhed.

Iben Tinning
*Vor førende kvindelige golfstjerne har fået blod på tanden efter deltagelsen i Solheim Cup. Hun ligger til at kvalificere sig til den amerikanske tour – og det er der penge i.

Peter Taylor
*Tidligere træner for det engelske fordboldlandshold, tager over i Hull City efter fyringen af Jan Mølby. Det var samme Taylor der vakte stor britisk bestyrtelse ved at udnævne David Beckham til anfører for landsholdet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her