Læsetid: 1 min.

FOLK

5. oktober 2002


Jesper Bank
*Den dobbelte olympiske mester i sejlsport har fået en glimrende start på kvalifikationssejladserne til Americas Cup. Som skipper på den svenske Victory Challenge blev der vist bagstavn til franske Le Defi Areva.

Kenneth Carlsen
*Tennissportens grimmeste frisure er på vej til et flot
come back i Japan. Foreløbig er det blevet til en semifinaleplads, og et dertil hørende spring op ad ranglisten på omkring 40 pladser.

Jesper Grønkjær
*Den danske Chelsea-spiller har været ude med en officiel undskyldning for det guldrandede London-holds UEFA-cup nederlag til norske Viking. Som vi plejer at sige: Hold kæft og spil fodbold.

UEFA-cup
*På trods af danske tv-kommentatorers krampagtige forsøg på at bortforklare elendigt spil sejrede retfærdigheden, og denne sendte så OB, FCK og Brøndby ud af turneringen. Tilbage står FC Midtjylland.

Serena Williams
*Verdens bedste kvindelige tennisspiller er blevet træt og springer nu tre turneringer over i okotober. Men med tre Grand Slam-titler i bagagen har hun vel også passet sit arbejde i sæsonen.

Silkeborg IF
*»En kreds af investorer og en grundig oprydning.« Dette skulle være nok tilat hælde 17 mio. kr. i den kriseramte jyske Superliga-klubs kasse. En del af beløbet kunne vel bruges til en kompetent revisor.

Lars Sørensen
*Elitechef(!?) for Dansk Svømmeunion må nu lede videre efter en egnet landstræner. Blandt seks ansøgere fandt man kun én egnet, og vedkommende har nu trukket sig. Der trædes vande...

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her