Læsetid: 1 min.

Günter Grass på museum

24. oktober 2002

Günter Grass, tysk forfatter og nobelpristager, der for nylig kunne fejre sin 75-års fødselsdag, har lagt navn og værk til et nyt museum i hjembyen Lübeck. Günter Grass-Haus, der åbnede sidste weekend, udstiller manuskripter, tegninger og skupturer fra Grass’ hånd, og rummer desuden et bibliotek og forskningscenter med kulturelle aktiviteter af forskellig art. Således vil forfatteren Ingo Schulze på onsdag læse sin fortælling Calcutta bistået af Günter Grass’ billeder fra samme indiske metropol.
Günter Grass-Haus. Glockengießerstraße 21, Lübeck

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her