Læsetid: 1 min.

Danske digtere på svensk

14. november 2002

*Den svenske antologi Och ditt hjärte slår och slår – der endda er blevet valgt til månedens bog i bogklubben lyrikvännen – optrykker oversættelser af 12 helt unge danske digtere. Målet er ikke et generationsbillede, men at opsøge et direkte, friskt anslag, som ung svensk digtning savner, skriver redaktørerne i forordet. Med bidrag af Lone Hørslev Rasmussen, Lars Skinnebach, Anders Søgaard, Tomas Thøfner med flere er mangfoldigheden i al fald sikret. Mere på www.ellerströms.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu