Læsetid: 0 min.

FOLK

14. november 2002

Balinesere
*Balis hinduer indleder i dag en såkaldt renselsesceremoni for at rense øen for ondskab efter terrorhandlingerne i oktober. Ceremonien varer til og med lørdag.

Clarence Clemons
*Saxofonisten Clarence Clemons er en vigtig del af Bruce Springsteens E Street Band. Clemons er just blev udskrevet fra et hospital, hvor han har gennemgået en vellykket øjenoperation. Så også han er med, når der er koncert i Parken næste år.

Don Duong
*Den vietmnamesiske
skuespiller Don Duong er blevet stemplet som ’kulturforræder’ og har fået inddraget sit pas. Det skyldes hans medvirken i to amerikanske film om Vietnam-krigen.

Peter Brixtofte
*De to B.T.-journalister, der tog fat på skandalerne i
Farum, udgiver denne
torsdag bogen Brixtofte – historien om en afsløring. De skal næppe vente at blive budt på Petrus af hovedpersonen.

Nanna Simonsen
*I dag udkommer vor fhv. madskribent Nanna Simonsens bog Nannas køkken – flere opskrifter fra en landhusholdning på 4. sal. Der er rart i det køkken, kan rubrikbestyreren bevidne.

Kapitalister
*En gigantisk forsideoverskrift i avisen Dagen i går kundgør: »Danmark et paradis for kapitalister.« Det anede os – det er de rige, der har pengene!

Folkevalgte
*Blandt MF’ernes pligter i dag er at tredjebehandle forslag til lov om indgåelse af dobbeltbeskatningsoverenskomst med Chile.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her