Læsetid: 1 min.

FOLK

11. november 2002


Kurt Vonnegut
*Denne store forfatter, som var tysk krigsfange under Dresdens bombardement, runder i dag ikke desto mindre de 80 år. Han er mest kendt for romanen, Slagtehal 5, som også er filmatiseret.

Desperados
*Radiostationen The Voice deltager i jagten på nye reality-koncepter. ’Gift dig med en indsat og vind 100.000 kr.’, lyder det. Kvindelige lyttere kan vælge mellem en bankrøver, en almindelig røver og en narkopusher.

Rudolf Augstein
*Grundlæggeren af Der Spiegel er død, 79 år. Det har ikke skortet på lovord i den anledning fra ledende, tyske politikere – dog minus Helmut Kohl, der ikke brød sig om »det der blad i Hamburg,« som han konsekvent kaldte ugemagasinet.

Bruce Springsteen
*Allerede fra i dag forsælges billetter til en koncert 14. juni i Parken med Bruce Springsteen. Men stå tidligt op – i Sverige var samtlige billetter solgt på et øjeblik.

Thor og dem
*Seneste vits fra Christiansborg: Der skal være gruppemøde i Venstre. Brixtofte kommer med rødvinen, Anders Møller med damerne, og bagefter tager alle hjem til Thor.

Sherryl Garbutt
*Australsk miljøminister har udsendt parolen: ’Find en sympatisk ven og spar på vandet.« Grundet omfattende tørke rådes folk til at bade sammen, også hvis man ikke har et intimt forhold (men det kan man jo få).

Putin
*Dagen er kommet, hvor ’bjørnen og haren’ mødes på neutral grund. Putin og Anders Fogh er til topmøde i Bruxelles.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her