Læsetid: 1 min.

FOLK

8. november 2002


Jørgen Reenberg
*Som ung lagde han Danmarks kvindelige ungdom for sine fødder i titelrollen i filmen Fodboldpræsten. I dag fylder han 75 år – som fremmeste karakterskuespiller på Det Kgl. Teater.

Gustav Wied
*Forlaget Habengut udgiver på denne dag en biografi om Roskildes store søn med titlen Wied Jul. Bo Nygaard Larsen har skrevet den.

Ole Davidsen
*På Aarhus Universitet holder Ole Davidsen tiltrædelsesforelæsning. Han er ny professor i nytestamentelig eksegese. Ordet betyder fortolkning.

Naser Khader
*Østre Landsret behandler i dag en ankesag fra tidligere redaktør af Faklen, Rune Engelbreth, mod Naser Khader, der af byretten blev frifundet for æreskrænkelse.

Jacques Chirac
*Den franske præsident og hustru er blevet midtpunkt i en sag om oppulente købmandsregninger i privaten for offentlige penge, da han var borgmester i Paris. 3-400 kr. dagligt til te og marmelade er den mindste af posterne. Den nuværende borgmester vil anlægge sagen.

Tandlæger
*Det marginale er i centrum, nemlig marginal parodontitis, når Dansk Tandlægeforening i dag indleder et symposium i Bella Centret. Også almensygdomme står på dagsordenen.

Pearl Jam
*Det amerikanske rockbands syvende album, Riot Act, udkommer på tirsdag og indeholder bl.a. passagen: »Lost nine friends we’ll never know two years ago today« – om de ni, der døde på Roskilde Festival 2000.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu