Læsetid: 1 min.

Helvedes ild og brændende kærlighed

7. november 2002

At ambitionsniveauet (heller) ikke fejler noget i den ende af det danske filmmiljø, der færdes på Filmværkstedet i København, vidner denne måneds fire nye SneakBar-produktioner om. I Jens Bjerres Gabriels Ord om en kvinde, som pludselig står med nøglen til helvedes port mellem hænderne, er der special effects i lange baner. Bo Mikkelsens spøjse novellefilm Brændende kærlighed bringer tankerne hen på Ulrich Seidls Hundstage. Kim Dambæk har i den dokumentariske Thala været i Indien for at aflure de universelle rytmer. Og endelig vises Frederik Sølbergs Indefra og ud. Cinemateket i aften kl. 19 og 21. Fri entré.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her