Læsetid: 1 min.

K'NYT

5. november 2002


Hæder til tre billedhuggere
*Carl Nielsens og Anne Marie Carl-Nielsens legats hæderspriser for 2002 tilfalder de tre billedhuggere Lone Høyer Hansen, Kirsten Justesen og Finn Reinbothe, oplyser legatets bestyrelse.
Hæderspriserne, der med sine 400.000 kroner er en af de største priser til danske kunstnere, uddeles den 11. november.
Ud over den betragtelige pengegave, hædres kunstnerne også med en udstilling. Fra den 12. til den 24. november kan publikum i Den Frie Udstillings Bygning i København se udvalgte værker af de tre kunstnere.

Nye udstillinger på Dansk Design Center
*Udstillingen »Designer: no name« er en hyldest til de navnløse designere, som siden industriens tidligste år har skabt uundværlige og geniale hverdagsting, som stadig er i brug. Udstillingen er baseret på den svenske grafiker Torbjörn Lenskogs private produktsamling og bog.
Endvidere viser udstillingen »Brands designed in Finland«, hvordan design kan bruges til at skabe og profilere produkter med høj og synlig kvalitet. Finland har, før nogen talte om branding, med stor succes baseret sine hverdagsprodukter på unikt design.
Dansk Design Center fra den 8. november-2. marts 2003.

Kan man i virkeligheden flyve?
*Teater Refleksion gæster i disse dage København med dukkeforestillingen Kan man i virkeligheden flyve. Her sammensmeltes både musik, billedkunst og teater som et eksempel på, hvordan man kan formidle kunst og kultur til børn. Forestillingen, der er uden ord, henvender sig til de 6-11 årige og familier.
Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, fra den 5.-9. november.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her