Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

30. november 2002


Karen Brødsgaard
*Stregspilleren fra Viborg er nu endeligt udtaget til den danske EM-trup for danske håndboldkvinder. Ikke spor overraskende var det en knæskade, der spøgte.

Brian Steen Nielsen
*AGF’s mildt sagt hårdt
fightende midtbanespiller må efter en ufrugtbar appel til DBU’s disciplinærudvalg indstille sig på to spilledages karantæne. Samme udvalg understreger, at der ikke er tale om at ’stemple’ hr. Nielsen som voldsmand.

Marco Pantani
*Den dopingdømte tidligere Tour de France-vinder siger til Gazzetta dello Sport, at han gerne vil køre på hold med Mario Cippolini og Jan Ullrich, der længe har flirtet med Bjarne Riis’ cykelhold, CSC Tiscali. Hvis den ellers så besindige mand fra Herning slår til, er han godt på vej til at samle et hold bestående af ryttere, hvoraf flere i perioder nærmest har været selvlysende af doping.

Richard Møller Nielsen
*Efter 29 års fravær vender Danmarks og Israels tidligere fodboldlandstræner tilbage til Svendborg fB, hvor han har været medlem siden 1969. Det 65-årige fynske bøgetræ blev i går præsenteret som nyt medlem af sportsudvalget i klubben.

Ebbe Skovdahl
*Brøndby skal muligvis til at finde endnu en ’administrativ stilling’ til en trofast profil. Aberdeens træner gennem de seneste tre år har meddelt at det er slut i det skotske til sommer.

Jesper Bank
*Drømmen om kvalificere sig til America’s Cup slukkedes fredag ud for Auckland, New Zealand, da den danske skipper og hans mandskab ombord på Orm tabte den fjerde sejlads i træk til italienske team Prada.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her