Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

9. november 2002


Per Høyer Hansen
*Informations og Tips-Bladets nu afdøde fodboldekspert ville have vrisset over, at FCK og Brøndby IF allerede mødes i pokalkvartfinalen. »Det er de forkerte hold, der er i finalen,« var hans hyppige kommentar i Parken. Hvad om DBU indførte en form for seedning?

Poul Hübertz
*Eks-FREM’meren vender tilbage til Valby Idrætspark efter et lille år i Farum, hvor han havde svært ved at få en fast plads på superligaholdet.

Jan Pytlick
*Kvindelandsholdets rimeligt succesrige træner vil ikke udtage halvskadede håndboldspillere til EM. Vi nævner i flæng: Karen Brødsgaard, Kathrine Munch, Lotte Kiærskou og Mette Vester-gaard.

Anders Levinsen
*Gerlev Prisen 2002 går i til den tidligere B 93-spiller, der grundlagde Open Fun Football Schools på Balkan, hvor han bruger idrætten som redskab til fremmelse af fred, stabilitet og demokrati.

Jette Torp
*Op til håndbold-EM i december synger sangerinden for på slagsangen »Vi er på vej«. Håndboldpigerne høres svagt i det fjerne. Kommer snart i en radio nær Dem.

Michael Ballack
*Bayern Münchens gulddreng gider ikke mere. Men det skal han altså. »Jeg er bare træt,« udtaler han, og skal lørdag stille op imod Borussia Dortmund. Absolut topopgør.

Sam Allardyce
*Træner for Boltons Premier League-hold – og nogle gange Stig Tøfting – får hårdt brug for den problemfremkaldende danske midtbanespiller i lørdagens kamp mod West Bromwich Albion. Absolut bundopgør.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her