Læsetid: 1 min.

England holder fast i Michelangelo

2. december 2002

Den britiske regering har udstedt et eksportforbud på et tidligt blæk-studie af Michelangelo, Study of a Mourning Woman, der menes at datere sig til det sene 15. århundrede, sygnede hen på et slot i det nordlige England i over 200 år, før det blev solgt til en kunsthandler i London i 2001. Han solgte det efterfølgende videre til en anonym amerikansk samler. Den britiske kulturminister, Tessa Blackstone, forsøger med forbuddet at købe tid til at rejse de 7.5 mio. pund, det vil koste Storbritannien at beholde tegningen, meddeler BBC.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her