Læsetid: 1 min.

FOLK

3. december 2002


Søren Krarup
*Sognepræst og folketingsmedlem Søren Krarup, Seem, fylder i dag 65 år. Vi har ikke hørt, at vor klummeskriver Georg Metz er inviteret til den sikkert festlige fødselsdag. De kunne da ellers synge danske sange tostemmigt.

Fodboldfolk
*Superligaens bundprop, Silkeborg IF, holder denne tirsdag ekstraordinær generalforsamling. SIF har planer om at blive afnoteret på børsen.

Bertel Haarder
'Integrations- og hjemsendelsesministeren skal i dag i åbent samråd om bl.a. hjemsendelse af Kosovo-albanere.

Folkevalgte
*De 179 M/K’er på Christiansborg skal i dag bl.a. andenbehandle forslag til lov om ændring af lov om økonomisk støtte til politiske partier. Det lyder som ræven, der vogter gæs.

Venus Williams
*Den mest formsvage af tennissportens Williams-søstre spiller i dag opvisningskamp i Parken i København. Det gør Kenneth Carlsen også – dog ikke mod hende.

Frederik
*Den travle kronprins deltager i aften i et møde i Det Kgl. Danske Geografiske Selskab, som fejrer 125 års jubilæum. Meget kan man sige om HKH, men berejst, det er han.

Teddy
*I år kan teddybjørnen – som historisk altid har stået herværende dagblad nær – fejre 100 års fødselsdag. Det markeres med en auktion over eksemplarer af arten på Christie’s i London denne tirsdag. En oplagt julegaveide.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu