Læsetid: 1 min.

FOLK

13. december 2002


Giulio Andreotti
*I Palermo er der i dag en appelsag kørende om tidligere regeringschef Andreottis påståede mafia-relationer.

Fredsvagter
*De fredsvagter, der i ca. 400 dage har stået på Christiansborg Slotsplads, er under EU-topmødet blevet forvist, og er i stedet med i det såkaldte bundmøde på Christiania.

Les Osbournes
*Frankrig vil som bekendt ikke ligge under for amerikansk kulturimperialisme. Så nu har franskmændene produceret en slags fransk udgave af tv-showet med den vanvittige familie Osbourne. Hovedpersonerne er filmskuespilleren Beatrice Dalle og hendes kæreste, rapperen Joe Starr.

Margrethe
*Mens ugebladene endnu engang har travlt med at forlove hendes ældste søn, skal Hendes Majestæt søndag i biografen. Hun overværer gallapremieren på anden del af trilogien Ringenes Herre.

Stig Rossen
*Den danske musicalstjerne Stig Rossen er hovednavnet ved en julekoncert , som lørdag og søndag afvikles i henholdsvis Falkonér Teatret på Frederiksberg og i Messecenter Herning. Blandt de øvrige medvirkende er James Sampson.

Sparegrise
*Ifølge Kristeligt Dagblad er lysbehandlingen mod vinterdepressioner på Rigshospitalet blevet sparet væk. Hvor er det flot!

Scott Waddle
*Den fhv. kaptajn på den amerikanske atomundervandsbåd, der vædrede en japansk fiskerbåd, rejser i weekenden til Japan for at sige undskyld.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu