Læsetid: 1 min.

Hollywood forenes om antikrig

12. december 2002

Præsident George Bush modtog tirsdag et antikrigsbrev fra mere end 100 berømtheder, der har dannet foreningen Artists United To Win Without War på initiativ af MASH-skuespilleren Mike Farrell. »Krigsdiskussioner i Washington er alarmerende og unødvendige,« hedder det bl.a. i skrivelsen, der er underkrevet af prominente navne som Michael Stipe, Martin Sheen, Samuel L. Jackson, Jessica Lange, Matt Damon, Ethan Hawke og Uma Thurman. Stjernerne opponerer mod præsidentens Irak-retorik og opfordrer Bush til at finde en diplomatisk løsning på krisen med Irak, oplyser CNN.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her