Læsetid: 1 min.

K'NYT

17. december 2002


Venedig-biennale
*Programmet for det kommende års Biennale i Venedig er offentliggjort, med titlen: Drømme og konflikter: beskuerens diktatur. Direktøren, Francesco Bonami, har ønsket at skabe en mental ’kortlægning’ af den aktuelle kunstscene, med ti distinkte ’øer’, der hver tematiserer et aspekt ved den kunstneriske erkendelse. Den besøgende kan selv vælge sin vej og fortolkning gennem dette kunst-arkipelag.
mam
www.labiennaledivenezia.net

Danish DeeJay Awards 2003
*DDJA har udvalgt de nominerede kunstnere til årets prisuddeling. Filur og Nik & Jay er blandt de navne, der rangerer højest i kampen om trofæerne, efter at professionelle danske DJ’s har stemt på 2002’s mest prominente navne på diskoteks- og klubscenen. P3’s Morten Trøst, Funkstar De Luxe og Outlandish er bl.a. også med i kapløbet.
DDJA er præsenteret af Danish DeeJay Organization og bliver afholdt i K.B. Hallen 9. februar 2003.

Islington Evening på Byens Lys
*Byens Lys på Halmtorvet i København har arrangeret en række fortælleraftener med Carsten Islington, hvor publikum vil få mulighed for at blive forlystet, forfærdet, forelsket eller forrykt. Carsten Islington er en af de få professionelle historiefortællere herhjemme. Han ledsages af Øjvind Ougaard på harmonika og sangerinden Maria Zita Simonsen.
I aften kl. 20 får Carsten Islington besøg af B.T.’s brevkasseredaktør og sexolog Joan Ørting. Kommende gæster er Rune T. Kidde, Thomas Breinholt fra Åndernes Magt og skuespilleren Trine Pallesen.

Tema om en karma cowboy
*I aften kl. 20.25 har DR2 temaaften om forfatteren Dan Turèll. Den roste dokumentarfilm Onkel Danny – Portræt af en Karma Cowboy udgør programmets højdepunkt. Forud for filmen interviewer Isabella Miehe-Renard Lars Movin og Steen Møller Rasmussen om arbejdet med filmen. De to instruktører vil kommentere filmen efterfølgende.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu