Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

21. december 2002


Ottmar Hitzfeld
*En ven i nøden. Bayern Münchens træner vandt i 1985 den schweiziske pokalturnering med FC Aarau. Nu fattes klubben penge, og Ottmar har straks udskrevet en check på et større beløb.

Brøndby IF’ere
*Vestegnsklubben erkendte fredag, at regnskabsåret ender med et underskud på ca. 21 mio. kr. Så sent som i sidste måned håbede klubben på et overskud på 8 mio. kr., men dyrt stadionbyggeri og manglende spillersalg gav røde tal på bundlinjen. Sidste år havde klubben et underskud på 16 mio. kr.

Antonio Florencio
*Portugals talsmand for EM-slutrunden i fodbold 2004, leger med et budget på 600 mio. kr. Samtidig truer korruptionsundersøgelser med at lukke den portugisiske turnering på ubestemt tid. Men de har jo også allerede kvalificeret sig.

Roy Keane
*Forfatter og håndfast midtbanespiller for Manchester United, er tilbage efter overstået bogudgivelse, (lang) karantæne og hofteoperation. Søndag står den formentlig på come back imod Blackburn.

Bari
*Holdet fra bunden af den italienske 2. division har netop kvalificeret sig til kvartfinalerne i landets pokalturnering. Dette burde retfærdigvis betyde en substantiel lønnedgang til de forkælede møgunger fra taberholdet, mægtige Inter.

Tourister
*For dem, der ikke kan vente: Tour de France 2004 starter den 3. juli i Liège, oplyser løbets direktør, Jean-Marie Leblanc. Feltet bliver et par dage i Belgien, og først den 6. juli køres der fra Waterloo og ind i løbets hjemland.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her