Læsetid: 1 min.

Thorning-Schmidt fortsat uden kreds

9. december 2002

*Den hjemvendte EU-parlamentariker og mulige kronprinsesse hos Socialdemokraterne, Helle Thorning-Schmidt, er positivt overrasket over de mange stemmer, hun fik ved valget til folketingskandidat i den amagerkanske kreds ni. Hun tabte dog valget, men får en
chance til når kredsens medlemmer tager stilling ved en ur-afstemning. Hun afviser at have kronprinsesseambitioner, men indrømmer, at timingen for hendes tilbagevenden til Danmark ser interessant ud: »Det kan jeg da godt se, men jeg er udelukkende vendt hjem, fordi den kreds, hvor jeg bor, er blevet ledig«, siger hun.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu