Læsetid: 1 min.

Anfører havde nerver på før premieren

22. januar 2003

Anføreren på det danske herrelandshold i håndbold, Joachim Boldsen, måtte op til VM-premieren i Portugal mandag mod Slovenien sande, at forventningerne er store – ikke mindst spillernes egne. Sejren på 33-24 var der aldrig tvivl om – men Boldsen havde ifølge ham selv nerver på før kampen. »Det er ikke sket i 10 år,« konstaterede anføreren i går før kampen mod Brasilien (spillet efter redaktionens afslutning). I morgen venter Algeriet. Sverige fik en mindre god VM-åbning mod Egypten, men vandt dog 29-23. Til gengæld gik det galt i går, da svenskerne tabte 25-29 til Slovenien, mens Algeriet og Egypten delte. jach/ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her