Læsetid: 1 min.

Da Bang skulle se på B&O

21. januar 2003

Richard Hamilton står på listen over kandidater til titlen ’første popkunstner’. Siden 50’erne er det lykkedes ham at integrere alt fra elektriske tandbørster til toastere i sine malerier. Spørgsmålet om, hvordan man ser på et forbrugsobjekt, grunder han stadig over – især hvis dette objekt skal stimulere ørerne snarere end øjnene: »Jeg husker jeg diskuterede ideen ... med Bang fra B&O. Han sagde, at han fandt det interessant, at han brugte så lang tid på at skjule sin teknologi, imens jeg forsøgte at fremvise den,« udtaler Hamilton til Financial Times.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her