Læsetid: 1 min.

Under Byen – en poetisk skattejagt

13. januar 2003

Den århusianske gruppe Under Byen, som senest har udsendt det anmelderroste album, Det er mig der holder træerne sammen, har nu også gjort sig bemærket på den internationale arena. Rolling Stones seniorskribent, David Fricke, skriver på sin liste over de bedste plader i 2002: »Under Byen laver tidsfordrivende dance af pudeagtige rytmer og yppige skygger, med fint udviskede ekkoer af britisk trip-hop, Björks alfeagtige romantik og Sigúr Ros’ isflage-rock. Dette album bliver vanskeligt at finde... men man kommer ikke sovende til ægte skatte.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her