Læsetid: 1 min.

FOLK

13. januar 2003


Popstars
*Det bliver ved og ved. TV 2 Zulu har i dag audition (optagelsesprøve) for talenter, der har lyst til at være med i et designet drengeband.

Henrik Boserup
*Den tidligere chefkok på det kuldsejlede Mindship Canteena på Holmen laver i dag mad ved et pressemøde, som Bog & Idé holder i Hedensted.

Elvis Presley
*Omkring 700 mennesker stod i kø i ca. halvanden time på Elvis’ 68 års fødselsdag i sidste uge for at vise ham deres respekt. Det foregik ved hans hjem Graceland, hvor han også ligger begravet.

Göran Persson
*Den svenske landsfader er blandt deltagerne ved et møde for nordiske topsocialdemokrater på LO-skolen i Helsingør i dag og i morgen. Så må vi se, om han har det bedre med Mogens Lykketoft, end han havde det med Poul Nyrup.

Faye Dunaway
*Den amerikanske filmstjerne Faye Dunaway åbner denne mandag Faces of Love-filmfestivalen i Moskva. Den varer til 23. januar.

Kvindehandlere
'Ved Vestre Landsret afsiges i dag dom i den første større sag i Danmark om organiseret handel med kvinder til prostitution.

Erich Honecker
*Denne dag for 10 år siden blev den tidligere topmand i DDR, Erich Honecker, løsladt fra et fængsel i Berlin. Han døde i Chile året efter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her