Læsetid: 1 min.

FOLK

10. januar 2003


Frits Helmuth
*Den danske teatersæson i Sydslesvig starter i dag i Flensborg, hvor Frits Helmuth vil optræde med nogle af fader Osvalds sange.

Stig Rossen
*Musicalstjernen Stig Rossen spiller den mandlige hovedrolle i Barry Manilovs musical Copacabana, som i aften har premiere på Frederiksberg. Lidt svært at se ham for sig som ’latin lover’.

Jens August Schade
*Som den opmærksomme læser af herværende avis vil have bemærket, er det i dag 100-årsdagen for den lyse digters fødsel. Vi tager et (ekstra) glas rødvin i den anledning.

Jægere
*Denne fredag går jagten på los ind i det store land på den anden side af Øresund.

Gary Glitter
*Den fhv. ’glamrock’-stjerne Gary Glitter har fået permanent forbud mod at indrejse i Cambodia. Han er tidligere blevet dømt for besiddelse af børnepornografi, men de cambodianske myndigheder vil ikke begrunde forbuddet, der følger en arrestation og udvisning, nærmere.

Trads og Thorsen
*Lørdag er det et år siden, Østre Landsret afsagde dommen over de herrer Kurt Thorsen og Rasmus Trads. De blev idømt henholdsvis seks og fire års fængsel, og de er begge gået i gang med afsoningen.

Michael Eisner
*Top-boss i Disneykoncernen Michael Eisner er søndag i Hong Kong, hvor det første spadestik skal tages til et nyt Disneyland.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu