Læsetid: 1 min.

FOLK

8. januar 2003


Hank Williams
*50 år efter hans død er country-sangeren Hank Williams blevet mindet og hyldet på Grand Ole Opry i Nashville, Tennessee. Han blev prist for ærlige og gribende sange om utroskab, druk og ensomhed.

Henrik
*HKH Prinsen, som har fået et protokollært comeback efter sidste års ydmygelse, modtager denne onsdag Tunesiens ambassadør, fru Emma Aouij, i audiens i Chr. IX’s palæ.

Auken og Auken
*Folketingets præsidium holder møde i dag – bl.a. for at drøfte borgerlige politikeres klager over, at de angiveligt bliver mobbet af Margrethe og Svend Auken, når en af de to søskende sidder i formandsstolen.

Brian Mikkelsen
*Kulturens førstemand, minister Brian Arthur Mikkelsen, skal denne onsdag i samråd om de fredede kraner på Holmen, som ligger i vejen for hr. Møllers byggeri.

Anja Andersen
*Teamchef Anja Andersen har gjort så stort indtryk i Slagelse, at initiativrige folk vil bygge en hal med plads til 4.000 tilskuere til hendes hunboldhold.

Roman Polanski
*De amerikanske filmkritikeres forening har kåret Roman Polanskis film The Pianist til årets bedste. Den vandt også en række andre kategorier ved afstemningen.

Ricard Reid
*I dag afsiges der i Boston dom i den tragikomiske sag mod den såkaldte sko-bombemand Richard Reid. Han har allerede erkendt sig skyldig og erklæret, at han er discipel af Osama bin Laden og fjende af USA.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her