Læsetid: 1 min.

FOLK

7. januar 2003


Mariann Fischer Boel
*Ministeren for fødevarer deltager i dag i et nytårsmøde i Sydhavsøernes Landboforening. Det foregår i Nykøbing F., og ministeren taler om EU’s udvidelse.

Christian Lillelund
*En sag om økonomisk kriminalitet, rejst mod den tidligere erhvervs-gulddreng Christian Lillelund, starter i dag på øen Guadaloupe.

Mikkel Beck
*Retten i Lille ventes i dag at afgøre den erstatningssag, den tidligere fodboldlandsholdsangriber Mikkel Beck har anlagt mod en lægeklinik, hvor han angiveligt pådrog sig en streptokok-infektion.

Vølver og Rasmussen
*De to redaktører af ’At Tænke Sig’, Gorm Vølver og Ole Rasmussen, giver i aften på Nørrebro Bibliotek smagsprøver på deres verdensbillede. Det bliver næppe særlig kedeligt.

Børnevenner
*I København er der denne tirsdag 100 års jubilæumskonference i Børnesagens Fællesråd.

Lars E. Christiansen
*Hvor er manden med katastrofestemmen i disse dage, hvor militærets bæltekøretøjer kæmper mod sneen.

Folkevalgte
*Vore MF’ere skal i dag have anden og sidste behandling af Forslag til folketingsbeslutning om en national handlingsplan til beskyttelse af børn mod seksuelt misbrug. Der er noget på en gang beroligende og pompøst over udtrykket »en national handlingsplan.«

Fini Schulsinger
*Et kendt navn inden for dansk psykiatri, overlæge, professor, dr. med. Fini Schulsinger, runder i dag de 80 år.

Jørgen Ejbøl
*Jyllands-Postens mangeårige øverstkommanderende er blevet udpeget til formand for bestyrelsen for den nye sammenlægning med Politiken. Han afløses som ansvarshavende chefredaktør af chefredaktør Carsten Juste.

Henrik Elmgreen
*Den plagede seksdageschef får muligvis et tilbud fra Forum han ikke kan afvise. Hvis han kan flytte løbsterminen et par uger, er der plads i hovedstaden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her