Læsetid: 1 min.

FOLK

2. januar 2003


Jørgen Vorsholt
nMedlemmerne i Dansk
Arbejdsgiverforening har fået ny formand – med
det nye års komme er
adm. direktør i MT Højgaard A/S, Jørgen Vorsholt, tiltrådt.

Ølbarbarer
*Når bryggeriarbejderne møder på arbejde i dag, skal de ikke længere brygge Rød Tuborg – det ældste og mest traditionsrige af alle Tuborgs produkter. De skyldige i denne skændsel skal blive husket.

Clint Eastwood
*»Is this your lucky day, punk?« Clinten har lagt sag an mod forfatteren til en uautoriseret biografi, Clint: The Life and Legend, der fremstiller ham som hustrumishandler og ateist.

Bønder og husmænd
*Så er de store og de små landbrugere samlet – fusionen mellem Landboforeningerne og Dansk Familielandbrug er trådt i kraft.

Tom Hanks
*En opinionsundesøgelse udført af analyseinstituttet Harris viser, at Tom Hanks nu er USAs yndlingsfilmstjerne. Nummer to er Mel Gibson, mens den tidligere nr. et, Julie Roberts, er dumpet ned på tredjepladsen.

Bilister
*Ved årsskiftet trådte nye regler i kraft, så bilister nu kan få lavet service og reparationer andre steder end på autoriserede værksteder uden at miste garantien.

Maria Callas
*Athen har fået en ny seværdighed – et museum for den legendariske sopran Maria Callas. Hun var egentlig amerikansk statsborger, men blev græker i 1966.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her