Læsetid: 1 min.

FOLK

27. januar 2003


Dr. Dampe
*I dag holder Rialto Teatret pressemøde om forstillingen Dr. Dampe. Den handler så vidt vides ikke om den kendte rygerlæge Tage Voss, men om den revolutionære dr. Dampe, som bl.a. sad indespærret på Christiansø.

Christo
*Installationskunstneren Christo har nu sammen med kollega Jeanne-Claude fået tilladelse til at opstille en 37 km lang orange skulptur i New Yorks Central Park. Ideen til skulpturen stammer helt tilbage til 1979.

Kong Bhumibol
*En bog af den thailandske konge vil nu blive omsat til en 90 minutters tegnefilm. Bogen hedder Den store fader. Filmen ventes færdig til kongens 60 års jubilæum i 2006.

Lars Engberg
*Den tidligere sundhedsborgmester i København, direktør Lars Engberg (en god socialdemokrat), fylder denne mandag 60 år.

Kresten Schultz Jørgensen
*Den fhv. chefredaktør på det fhv. dagblad Dagen er i dag gæst i Den Danske Publicistklub, hvor han vil give sin version af det korte bladeventyr.

Ugilt Hansen
*Østre Landsret behandler i dag en anke i sagen om danmarkshistoriens største miljødom over dambruger Ugilt Hansen, Hobro. Han er formand for landets pelsavlere.

Richard Nixon
*Denne dag for 30 år siden blev aftalen om våbenhvile i Vietnam underskrevet, og præsident Richard Milhouse Nixon erklærede national taksigelses- og bønnedag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her