Læsetid: 1 min.

Luft til ishockey?

7. januar 2003


Dansk ishockey er ironisk nok svært belastet af rygerne blandt sportens stigende fanskare. I hvert fald har udøverne på isen gevaldig svært ved at få luft til den krævende idræt. Ofte og hurtigt fyldes hallen af cigaretrøg, når der er kamp. Trods ’rygning forbudt’-skilte i samtlige ishockey-arenaer i Danmark pulser tilskuerne løs, og det er til stor gene for både ikke-rygende fans, spillerne og sågar isen, der bliver grødet, ujævn og svær at spille på. Senest er problemet blevet understreget af Rødovres nye spiller, finnen Jesse Welling, som ofte nægter at spille tredje periode på grund af røg. ritzau/jach

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her