Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

25. januar 2003


Marcelo Carrusca
*En af Argentinas ungdomsverdensmestre i fodbold anno 2001, sikrede med sit mål 20 minutter før tid fædrelandets U-20-landshold sejren over Brasilien. Ved kampens slutning var brasilianerne kun ni mand tilbage, og der var noteret godt 60 frispark.

Super Sunday
*Dagen før dagen. 4.000 betjente er klar i San Diego. Samtlige 70.000 tilskuere må igennem metaldetektorer og overvågningskameraer. Der er flyveforbud over stadion i en radius på omtrent 10 kilometer. Sikkerheden koster San Diego omkring en mio. dollar, byen får til gengæld en anslået ekstraomsætning på 2,5 mia. dollar. Så er der også lidt til oprydning.

Gitte Madsen
*Kendt fra tv-programmet Den 6. sans, er indtrådt i bestyrelsen for Århus Idræts-park. Ifølge bestyrelsesformanden skal hun »aflæse og benytte nye og utraditionelle trends i fremtidige idrætsevents«. Øøøøh...

Rainer Schüttler
*Det bliver den 26-årige tyske tennisspiller, der møder veteranen Andre Agassi i finalen i Australian Open. Det er første gang i syv år, en Grand Slam-finale har tysk deltagelse. I 1995 tabte Michael Stich finalen i French Open.

Nicolas Sarkozy
*Den franske indenrigsminister vil nu ved forbud udelukke uromagere fra bestemte stadioner efter urolighederne under kampen mellem Nice og Paris St. Germain, hvor en fan blev stukket ned. Det franske parlament vedtog torsdag en straframme på to år og op til 30.000 euro i bøde til uromagere, der bryder forbudet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her