Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

18. januar 2003


Johnny Albertsen
*Vor bedste alpine skiløber vandt fredag styrtløbskonkurrencen i Hafjell foran hele den norske elite. Vort broderfolk kan nu øve sig i at tørre det dumme grin af fjæset, når talen falder på skiløbende danskere.

Heidi Tjugum
*Prisen for at se midnatskvindehunbold på DR1 er høj. Dels skal man høre og se Holger Rasmussen, dels er man tvangsindlagt til at høre på fuldstændig idiotiske spørgsmål til seerne. Det seneste af slagsen: Er Heidi Tjugum norsk eller svensk. Come on!

Hummel
*Danmarks Idræts-Forbund har udnævnt det jyske konfektionsfirma til enekreateur af beklædning til de danske deltagere ved OL i Athen 2004. Der bliver tale om retro- og highfashion kollektioner.

Ivica Kostelic
*Den kroatiske skisportsstjerne risikerer at miste sin hovedsponsor – en østrigsk bank – efter at han i ugebladet Nacional har kaldt nazismen for »et sundt system for ambitiøse mennesker«.

Lennart Bak
*Aab-spilleren måtte efter fem operationer indstille karrieren med stemplet ’sportsinvalid’. Forsikringsselskabet Gerling har nu efter halvandet år indvilliget i en millionafregning til klubben.

Kim Staal
*Den danske ishockeystjerne stiller indimellem op for sin svenske klub MoDo. Hr. Staal har blot spillet 11 af sæsonens 37 kampe, og burde måske overveje en seriøs pause.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her