Læsetid: 1 min.

Ulven kommer!

30. januar 2003

I morgen bliver Den Danske Kritikerpris, Steppeulven, uddelt for første gang ved en prisfest i Store Vega i København. Det er Foreningen af Danske Musikkritikere, der har stiftet prisen med Informations musikalske ildsjæl, Klaus Lynggaard, i spidsen. Der vil blive uddelt priser i 10 kategorier til danske kunstnere. Ydermere vil der være optræden ved følgende kunstnere: Dicte, Sofus Forsberg & Henriette Sennenvaldt, Mikael Simpson, Lise Westzynthius & Niels Skousen, Kitty Wu, Nobody Beats The Beats, Klondyke samt – sidst men ikke mindst – Outlandish. www.steppeulv.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu