Læsetid: 1 min.

17.500 ansatte i industrien mobbes

25. februar 2003


Mobning på arbejdspladserne er et voksende problem, og en undersøgelse blandt de industriansatte viser, at 3-5 procent mobbes systematisk. Det svarer til 17.500 ansatte. Undersøgelsen er lavet af Dansk Industri og lønmodtagernes paraplyorganisation CO-industri, og den giver for første gang et billede af problemets omfang. »Med de konsekvenser mobning har, mener jeg, at en er én for meget. Erfaringsmæssigt er mobbeofre i overhængende fare for at ryge permanent ud af arbejdsmarkedet,« siger konsulent i CO-industri Peter Dragsbæk til LO’s ugebrev A4.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her