Læsetid: 1 min.

Eks præsident sigtet for korruption

25. februar 2003

Zambias tidligere præsident Frederick Chiluba blev i går arresteret og sigtet for 59 tilfælde af ’embedsmisbrug’ begået i de 10 år, han var præsident. Han blev løsladt samme dag mod en kaution på 300.000 amerikanske dollar og mod, at han overgav sit pas. Arrestationen kommer, efter at Zambias Højestret i sidste uge gav parlamentet medhold i dets beslutning om at fjerne den tidligere præsidents immunitet, så de mange korruptionsanklager kan blive prøvet ved retten.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu