Læsetid: 1 min.

FOLK

4. februar 2003


Vladimir Putin
*Den russiske præsident Putin besøger i dag den gamle arvefjende Tyskland. Han skal bl.a. deltage i åbningen af et russisk kulturår i Berlin.

Jubilarer
*I kommunens tjeneste: Københavns kommunalbestyrelse holder i aften modtagelse på Rådhuset for kommunens jubilarer. Der vanker sikkert rådhuspandekager.

Anders Dam
*Den unge direktør for den jyske bank, der gør tingene lidt anderledes, kan i dag fremlægge årsregnskabet for 2002. Jyske Bank er en af de ganske få KFX-aktier, der steg i det skrækkelige aktieår.

Nordmænd
*Nu skal de nordmænd lære at spise Kjeldsens småkager og lege med Lego – Håndværksrådet og Dansk Eksportråd indleder i dag et eksportfremstød i Oslo.

Hayley Wickenheiser
*Ligestillingen scorer på ny. Hayley Wickenheiser blev forleden den første kvinde, der scorede et mål i mændenes professionelle ishockey. Hendes klub Kirkkonummi Salamat, der spiller i den finske 3. division, tabte dog kampen 4-5 til Titaanit.

Kobe Bryant
*Los Angeles Lakers har haft en af klubbens værste sæsoner i amerikansk professionel basketball. Det lysner dog lidt – Kobe Bryant scorede 42 points, da Lakers i weekenden vandt deres tredje kamp i træk (99-87 over Utah Jazz).

Per Stig Møller
*Hans excellence Udenrigsministeren er i dag i samråd om WTO. Som vore velorienterede læsere ved, står forkortelsen for World Trade Organisation.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her