Læsetid: 1 min.

FOLK

25. februar 2003


Paul Elvstrøm
*Nogle regner ham for Danmarks største idrætsmand gennem tiderne – i dag fylder direktør og firedobbelt OL-guldvinder Paul Elvstrøm 75 år. Finnjollen var hans foretrukne instrument.

Mænd
*Medicinalkoncernen Lilly/ICOC holder denne tirsdag pressemøde og lægefaglig orientering i Lyngby om erektil dysfunktion (rejsningsproblemer). Samtidig præsenteres et nyt middel mod problemet.

Udespisere
*HORESTA, som er organisation for den danske hotel- og restaurationsbranche, offentliggør i dag en rapport om danskernes udespisevaner nu og fremover.

Hans Chr. Schmidt
*Hans Chr. Schmidt (V), som er miljøminister, mødes i dag med repræsentanter for danske sejlere. Mødet handler om striden om nye regler for bundmaling af lystbåde.

Kenneth Branagh
*Den store (Shakespeare-) skuespiller Kenneth Branagh vender tilbage til Londons skrå brædder for første gang i en halv snes år. Han skal spille hovedrollen i stykket Edmond af David Mamet.

Bilister
*En undersøgelse viser, at der i hver femte dødsulykke på USA’s veje er mindst een bilist uden gyldigt kørekort involveret. Undersøgelsen viser også, at bilister uden kørekort har fem gange så stor risiko som andre for at blive udsat for en dødsulykke.

Hundboldspillere
*Der er i dag lodtrækning til kvartfinalerne i kvindernes europacup-turneringer, hvor danske hold er pænt repræsenteret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her