Læsetid: 1 min.

FOLK

24. februar 2003


Kaj Vilhelmsen
*Kaj Vilhelmsen fra Fælleslisten mod Indvandring har fået tilladelse til at få en dom for racisme prøvet ved Østre Landsret. Ankesagen starter i dag.

Kvægfolk
*Dansk Kvæg holder i dag og i morgen kongres i Herning Kongrescenter. Vi må antage, at det drejer sig om kvægets ejere.

Erik Clausen
*I Medborgerhuset i Høje Taastrup vil multikunstner Erik Clausen i aften causere over emnet ’At tage fra de rige og give til de fattige.’ Det er ellers ikke moderne. Det sker i forbindelse med nedlæggelsen af Robin Hood- fonden.

Peter Belli m.fl.
*Peter Belli starter i dag optagelsen af et nyt album sammen med tre andre veteraner i dansk rock: Sir Henry, Jørgen Krabbenhøft og Rock Nalle.

Winnie Mandela
*I Pretoria, Sydafrika, genoptages denne mandag bedragerisagen mod Nelson Mandelas ekskone, Winnie Madikizela Mandela. Hun holder så sandelig det stedlige retsvæsen beskæftiget.

Grønlandske misbrugere
*Kommunalbestyrelsen i den grønlandske hovedstad Nuuk behandler i dag et forslag om at indgå sociale kontrakter, der forpligter misbrugsramte socialklienter til at være i behandling.

Franz Hautzinger
*The First Vienna Vegetable Orchestra har ved en koncert i Royal Festival Hall, London, opført kompositioner for gulerod, græskar og aubergine af professor Franz Hautzinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her