Læsetid: 1 min.

FOLK

18. februar 2003


Peter Tygesen
*Forfatteren af den anmelderroste bog, Congo formoder jeg, er blandt deltagerne ved debatmøde i aften om Afrika hos Ibis, Nørrebrogade 68B, København.

Franskmænd
*Frankrig hånes i dissedage af amerikanske stand-up-komdianter: Hvad kan man kalde 10.000 franskmænd med hænderne oppe? Svar: En hær. Hvad kan få franskmændene til Irak? Svar: Trøffelfund i ørkenen.

Big Brother
*Carl-Mar Møller, Bashy Quirashy, Kira Eggers, Masja Juel, Lise-Lotte Lohmann, Morten Messershcmidt, Moses Hansen og Helle Blach Lavrsen er med i næste omgang af Big Brother på tv. Brådne pander og uorden anes forude.

Ministre
*Viceudenrigsministre fra Rusland, Iran, Aserbajdsjan, Kasakhstan og Turkmenistan mødes i dag for at opdele Det kaspiske Hav. Det skal jo også gøres.

Nicole Kidman
*Debatten om Nicole Kidmans kunstige næse i filmrollen som Virginia Wolfe vokser med stor styrke i USA. Næsen giver hende »et vindøjet og bistert udseende, fjernt fra Woolfes dystre skønhed,« mener kritikere. Ikke desto mindre er Ms. Kidman nomineret til en Oscar for selvsamme rolle.

William Rosenberg
*Prompte resultat, da Folk forleden efterlyste et maleri. Det kommer med på en retrospektiv udstilling af skuespillerens maleriske værker på Toldboden i Kerteminde i marts.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her