Læsetid: 1 min.

Forsoningsmiddag i dæmpet belysning

18. februar 2003

Der er dømt nervepirrende hygge og dyr rødvin, når journalist Jakob Priess-Sørensen og Peter Brixtofte(foto) inden længe sætter hinanden stævne på en restaurant i København. For nylig sluttede en auktion arrangeret af Bog og Idé til fordel for Børneprojekt Danmark, hvor interesserede kunne byde på en middag i selskab med en kendt dansker. »Da muligheden for at få ham på tomandshånd bød sig, kunne vi umuligt lade den passere,« siger Priess-Sørensen, der vandt Cavling-prisen med kollegaen Morten Pihl, for de opklarende artikler om Peter Brixtofte og Farum-sagen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her