Læsetid: 1 min.

De gamle ben kan endnu

11. februar 2003

Man kan sagtens blive stjernedanser ved Den Kgl. Ballet uden at blive stjerne i banken... Formanden for Den Danske Ballets Private Pensionskasse, Lise la Cour, har derfor taget initiativ til en forestilling til støtte for pensionerede dansere på søndag på Stærekassen kl. 14 og 16.30. Hun har lokket Erik Aschengreen og dansere fra tre generationer på scenen i et show med glansscener, som Den Kgl. Ballet ellers er karrig med at vise. Det gælder bl.a. en stjernebesat menuet fra Elverhøj og en tredoblet Kvækerdans fra Amors og Balletmesterens Luner. Og så afslører Rose Gad og Mads Blangstrup en hed pas de deux fra Manon.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her