Læsetid: 1 min.

Sandberg med føn og klem

13. februar 2003

Scenebomben Thomas Sandberg kastede sig hen ad sandet i ’On This Planet’. Nu kan denne hybrid af en trommeslager-sanger-performer opleves i forestillingen ’P.O.P.’ med Uppercut Danseteater på Den 2. Opera til 22. feb., med skælvende høje stiger og overrumplende komik, og en frisørparodi med føn og klem, der er lige til Stuhr. Hans popstardans klarer dog ikke de 8-åriges selvbestaltede dommerkomité, på trods af Cher Geurtzes venlige koreografi. Thomas Malling har instrueret så forestillingen næsten hænger sammen. De voksne grinede i hvert fald meget. www.uppercutdance.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her