Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

15. februar 2003

Bernd Stange
*Iraks tyske fodboldlandsholdstræner har været forudseende nok til at få indføjet en klausul om, at han i tilfælde af krig er fritaget fra sit job. Stange tager nu hjem, men lover at holde kontakt til det irakiske fodboldforbund.

Recoba og Silva
*Uruguays fodboldforbund fik fredag et vink med en vognstang om at komme til lommerne. Alvaro Recoba og Dario Silva truer med at boykotte landsholdet, fordi spillertruppen har 15 mio. kr. til gode for at have kvalificeret sig til VM i 2002.

Storsindede australiere
*Det australske fodboldforbund udfordrer det engelske landshold til en revanchekamp i Sydney efter ’the aussies’ onsdag vandt 3-1 på engelsk grund. Den plet vil Sven Göran Eriksson & Co. sikkert gerne have tvættet af.

Camilla Martin
*Den danske badmintonstjerne kunne ikke stå for presset, og røg ud i anden runde af All England. »Det er ikke blevet lettere at være mig. Jeg bestiller ikke andet end at forsvare mig, hvis jeg taber, og det er hårdt«.

Iben Tinning
*Det er heller ikke retfærdigt. Vor førende kvindelige golfspiller bragede igennem banen i Australien i et slag under par – og rykkede fra 11. til 16. pladsen. I samme verdensdel rykkede Thomas Bjørn fra 9. til 49. pladsen. Tag dig dog sammen.

Frederik Fetterlein
*Næste år søger jeg også. Den 32-årige danske tennisspiller er netop blevet tildelt et wildcard til Copenhagen Open, der starter 24. februar. Så der er stadig tid for veteranen til at finde ud af hvor han sidst gemte ketcheren.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her