Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

8. februar 2003


MikeTyson
*Den tidligere verdensmester i sværvægtsboksning skal personlighedstestes af de australske myndigheder før de vil lukke ham ind i landet til en kamp mod Clifford Etienne. Så gælder det om at holde ørene stive.

Heidi Astrup
*Viborgs fremragende playmaker har spillet håndbold i domkirkebyen i 24 år, minus et enkelt i Japan. Nu vender hun tilbage til solens sønner og døtre, på endnu en et-årig kontrakt.

Joan Gaspart
*Galehuset tømmes. FC Barecelonas præsident er nu også væk. Først fyrede man træneren, så gik vicepræsidenten ’frivilligt’, og nu præsidenten. I samme ombæring understreger den engelske landstræner Sven Göran Eriksson at han absolut ikke er interesseret i et catalansk job.

Martina Hingis
*Som 16-årig var hun verdens bedste kvindelige tennisspiller, nu, seks år senere har hun sagt stop. Det sker efter 40 vundne ATP-turneringer og fem Gand Slam-sejre. Den unge dame vil nu lære engelsk og måske gå ind i marketing.

Skotter
*Det skotske fodboldforbund har forbudt spillerne at være for provokerende over for modstandernes publikum i deres glæde over en scoring. Politiet har haft alvorlige problemer med at passe på de fredelige tilskuere efter overdreven festivitas.

Oliver Kahn
*Hvis FC Bayern Münchens målmand kan holde buret rent i 24 minutter i dagens opgør mod Hamburger SV, vil han slå sin egen rekord, der lyder på 736 minutters spil uden at være passeret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her