Læsetid: 1 min.

Årets Pressefoto 2002/2003

1. marts 2003

*Fotografen Jan Grarup vandt den prisen for sit foto af flygtningebørn på grænsen mellem Sierra Leone og Liberia. Pressefotograf-forbundet betegner billedet som »Et af den slags fotos dommerne følte går direkte i maven, og ikke kræver ord for at fortælle sin historie«. Jan Grarup, der tidligere er præmieret blandt andet for Årets Pressefoto og som Årets Pressefotograf, vandt samtidig i kategorien Årets Feature med en billedserie optaget i Tjetjenien. Årets Presse-fotograf blev Claus Bjørn Larsen, der har vist evne til at løse alle typer opgaver ved hjælp af klassisk presse-fotografi med nytænkning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her