Læsetid: 1 min.

Årets Pressefoto 2002/2003

1. marts 2003

*Fotografen Jan Grarup vandt den prisen for sit foto af flygtningebørn på grænsen mellem Sierra Leone og Liberia. Pressefotograf-forbundet betegner billedet som »Et af den slags fotos dommerne følte går direkte i maven, og ikke kræver ord for at fortælle sin historie«. Jan Grarup, der tidligere er præmieret blandt andet for Årets Pressefoto og som Årets Pressefotograf, vandt samtidig i kategorien Årets Feature med en billedserie optaget i Tjetjenien. Årets Presse-fotograf blev Claus Bjørn Larsen, der har vist evne til at løse alle typer opgaver ved hjælp af klassisk presse-fotografi med nytænkning.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu