Læsetid: 1 min.

Boldsen mister anførerbindet

14. marts 2003


*Joachim Boldsen, håndboldlandsholdets anfører gennem de seneste tre og et halvt år, bekræftede i går i B.T., at han fremover ikke skal være anfører for herrelandsholdet. »Fyret er et hårdt ord, men på en arbejdsplads havde du vel talt om degradering,« siger Joachim Boldsen. »Det er da ikke fedt at blive frataget anførerbindet, og jeg ville da lyve, hvis jeg nægtede, at jeg er ked af det. Det er ikke sjovt, og det kan se ud som om, jeg skal tage hele skraldet for det dårlige resultat i Portugal,« siger Joachim Boldsen. Ny anfører bliver ifølge avisen målmand Kasper Hvidt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her