Læsetid: 1 min.

Designer-avis til de stilbevidste

13. marts 2003

Hvis man i forvejen bor i et af designeren Philippe Starcks samlesæt-huse med dertilhørende signeret indretning – det være sig lamper, køkkenudstyr og deslige – er der nu også råd at hente, hvad angår valget af den avis, der skal ligge og flyde på køkkenbordet. Starck stod nemlig for design og layout af tirsdagsudgaven af Libération – avisen for de stilbevidste. Avisen er udstyret med en citat-bjælke, der løber nederst på siderne med udsagn som: Gud er farlig, afvis den nye totalitarisme, bekæmp monopolerne, erstat det smukke med det gode og sidst, men ikke mindst: Intelligensen er feminin.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her