Læsetid: 1 min.

FOLK

27. marts 2003


Claus Jensen
*Så skal vi igen følge fodboldlandsholdet i tyndt og tyndt fra deres træning. Claus Jensen meldes skadet. En...øh ...tåskade tvang hr. Jensen til at sidde bænket i solen i Vedbæk under træningen i går. Lægesektoren vurderer, at han er klar til at træne igen i dag. Han fik kun et lille slag på højre storetå, lyder det beroligende. Ak ja.

Nazar Al-Khazraji
*Den irakiske hærchef kommer tilsyneladende vidt omkring efter sin forsvinden fra sin husarrest i Sorø. Ekstra Bladet melder hærchefen i irakisk kurdistan. John Andersen, administrerende direktør for milliardkoncernen Claus Sørensen A/S i Esbjerg, har set hærchefen den 5. marts i lufthavnen i Estlands hovedstad, Talinn. Ringsted Politi blev alameret. Her svarede man, at andre vidner havde set hærchefen i Køge.

Mandeblade
*Amerikanske soldater i Irak vil snart kunne tilbringe deres pauser med letpåklædte kvinder – på glitret papir. To amerikanske mandeblade har netop sendt gratis blade til fronten. Og Playboy laver en e-mailservice, så soldaterne kan modtage billeder af letpåklædte kvinder og beskeder fra kendte Playmates. Hvad får de kvindelige soldater så at kigge på. Ja, de får såmænd tilsendt magasinet Marie Claire, der indeholder prøver med hudbehandlingsprodukter. Hmm.

Frost i Farum
*Fodboldklubben i Farum har det svært med andet end økonomien for tiden. Frost i banen betyder nemlig, at DBU har valgt at flytte tirsdagens OL-kvalifikationskamp mod Bosnien-Hercegovina til Køge. I forrige weekend var frost skyld i, at Farum måtte aflyse sin Superligakamp mod AGF. Farum håber nu på et snarligt forår.

A. P. Møller
*Sikkert endnu en møller-jubeldag. Det AP Møller-ejede Dampskibsselskab DS 1912 kommer med årsregnskab i dag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu