Læsetid: 1 min.

FOLK

11. marts 2003


Vinterdepressive
*Trøst jer. Solen går i dag ned så sent som kl. 18.03.
Om en måned: 20.05. Der vorde lys.

Hans Engell
*Redaktøren af Garderbladet 1975-82 er sunket så dybt som at lade sit nuværende organ udgyde majestætsfornærmelse. »Kronprinsen er for doven. Der er kun få timer på Frederiks officielle program her i marts,« skriver Engells blad og tilføjer: »Han laller rundt som en skoletræt teenager.«

Cher
*Den konstant udseende-opdaterede sangerinde er blevet frastjålet en paryk under en koncert i USA-staten Virginia. Værdien opgives til mellem 8.000
og 10.000 dollar.

Frederik
*Hans Kongelige Højhed kronprinsen tilbageviser Ekstra Bladets beskyldninger ved i dag som formand for Kong Frederik og dronning Ingrids Fond til humanitære og og kulturelle formål at uddele den årlige bevilling på et samlet beløb af 755.000 kr.

Line Barfod
*Advokaten, der også er mf for Enhedslisten, har provokeret Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, til dyst på et offentligt møde om, hvilket af de to partier der har lagt ryg til flest asociale nedskæringer. Dato endnu
ikke fastsat.

Vrede pendlere
*Passagerer fra syd- og midtjylland holder i dag stormøde om selskabet Arriva. Det sker på Museet Ribes Vikinger over for banegården i Ribe. Arriva er inviteret. Der er lagt op til åbenhjertig meningsudveksling.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her